top of page

לביבות תירס

  • תמונת הסופר/ת: Udi Katz
    Udi Katz
  • 13 בנוב׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

בחנוכה הזה שומרים על גבולות גזרה

ואומרים ביי ביי לצרבות,לנפיחות ולשני קילו פוטנציאליים (לפחות)

אז ביי לביבות מטוגנות נוטפות שמן

והיי לביבות שמנמנות אפויות מלאות כל טוב..


מתכון ל-15 לביבות


במעבד מזון-


שתי כוסות תירס (אני השתמשתי בקפוא)

חצי כוס חלב שקדים (או אחר )

חצי כוס קינואה מבושלת

רבע חבילת טופו

לעבד גס.


בקערה-

שתי ביצים

חצי כוס קינואה מבושלת מסוננת

אפשר גם כוס קינואה מבושלת למי שרוצה

(רבע שעה במים רותחים עם מלח-כמו פסטה)


כוס קמח קינואה (או אחר)

חצי כפית אבקת אפייה

תערובת תירס,טופו,חלב

מלח פלפל.

לערבב-להעביר למנג׳טים או תבנית קאפקייס-כף וחצי שתיים גדושות.

לתנור שחומם מראש על 180 מעלות

רבע שעה עשרים דקות

או עד השחמה קלה.












































 
 
 

Comments


bottom of page