top of page

מוקפץ חזה עוף ירקות

  • תמונת הסופר/ת: Udi Katz
    Udi Katz
  • 9 בנוב׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

לקחתם חתיכה דלעת חתכתם לקוביות ביס,הקפצתם בשמן זית (אפשר להוסיף ממש מעט מים בכדי שלא ישרפו) כשהדלעת משחימה מעט הוספתם כף מייפל טבעי לקירמול ובצל סגול חתוך גס.. ממשיכים לערבב עד שהדלעת חצי רכה אך לא מתפרקת (זה קורה מהר) מוסיפים עוד מעט שמן זית לסיר ומקפיצים את רצועות העוף עד שמשנות צבע. מוסיפים כוס שעועית סנפרוסט (או יותר) ואת הרוטב (כף חמאת בוטנים,כף שמן שומשום,כף חומץ אורז,ארבע כפות סויה) ניתן להוסיף כף שומשום לבן. מערבבים עד שהרוטב מצפה את כל המרכיבים. אני הוספתי שליש חבילה שבבי אורז שבישלתי לפי הוראות יצרן(במים רותחים עם מלח לשתי דקות). ניתן להחליף את העוף בטופו-טעים דליקטס..



 
 
 

Comments


bottom of page