top of page

מנת פסטה סלמון

המנה,הטעימה,הקלה,הנקייה,

הזריזה ,הההההה…

המתכון-


מצרכים-

פטריות

אטריות שעועית/אורז

שניים שלושה זוקיני מחודדים

(בימים אלה מתנסה במכשיר חידוד ואם הוא יהיה מוצלח אפרסם-איבדתי תקווה למצוא מחדד נורמלי עבורכן).


מחממים מחבת רחבה-מעמיסים עליה פטריות פרוסות(סלסלה)

מעליהן שופכים שלוש ארבע כפות שמן זית +שום כתוש-יש סרטון-ככה אני אוהבת וככה השום לא נשרף..

מקפיצים דקה-מוסיפים אטריות שבושלו מראש-כעבור חצי דקה נוספת מוסיפים את הזודלס.


מעל כל זה שופכים רוטב שמורכב מ-שלוש כפות סויה,כף שמן שומשום,כפית חמאת בוטנים,מעט חלב קוקוס(רבע כוס).

מי שאוהב הרבה רוטב שיוסיף עוד.

ערבוב-קצת מלח פלפל-סיימתם.


צורבים את הסלמון עם העור כלפי מטה-על מחבת לוהטת,משוחה במעט שמן זית…כמה דקות עד שהעור צרוב היטב ובזמן הזה מושחים את הדג ברוטב(פה היה -סויה,שמן שומשום,כפית מיסו,שום כתוש וטיפה סרירצה) ואז הופכים לעוד דקה שתיים(לא לייבש את הדג).

עכשיו אם בא לכם רוטב אחר-תפאדל..הכל הולך (טריאקי/סילאן….)


כל המוצרים זמינים בסופרים במחלקות האסייתיות-לא צריך מכולת סינית בשביל מיסו..


רבע שעה-clean eating

















183 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comentários


bottom of page