המנה,הטעימה,הקלה,הנקייה,
הזריזה ,הההההה…
המתכון-
מצרכים-
פטריות
אטריות שעועית/אורז
שניים שלושה זוקיני מחודדים
(בימים אלה מתנסה במכשיר חידוד ואם הוא יהיה מוצלח אפרסם-איבדתי תקווה למצוא מחדד נורמלי עבורכן).
מחממים מחבת רחבה-מעמיסים עליה פטריות פרוסות(סלסלה)
מעליהן שופכים שלוש ארבע כפות שמן זית +שום כתוש-יש סרטון-ככה אני אוהבת וככה השום לא נשרף..
מקפיצים דקה-מוסיפים אטריות שבושלו מראש-כעבור חצי דקה נוספת מוסיפים את הזודלס.
מעל כל זה שופכים רוטב שמורכב מ-שלוש כפות סויה,כף שמן שומשום,כפית חמאת בוטנים,מעט חלב קוקוס(רבע כוס).
מי שאוהב הרבה רוטב שיוסיף עוד.
ערבוב-קצת מלח פלפל-סיימתם.
צורבים את הסלמון עם העור כלפי מטה-על מחבת לוהטת,משוחה במעט שמן זית…כמה דקות עד שהעור צרוב היטב ובזמן הזה מושחים את הדג ברוטב(פה היה -סויה,שמן שומשום,כפית מיסו,שום כתוש וטיפה סרירצה) ואז הופכים לעוד דקה שתיים(לא לייבש את הדג).
עכשיו אם בא לכם רוטב אחר-תפאדל..הכל הולך (טריאקי/סילאן….)
כל המוצרים זמינים בסופרים במחלקות האסייתיות-לא צריך מכולת סינית בשביל מיסו..
רבע שעה-clean eating
Comentários