מרק כרובית וקינואה -בול למזג וגם לחשק…בעיקר בגלל שהוא קל קל קליל וטעים לאל אלללה.
מה צריך?
כרובית אחת
קולורבי אחד בינוני
כרישה או בצל לבן
גבעול סלרי
לשלב מאוחר יותר-ארבע חמש כפות קינואה יבשה.
חותכים את הירקות גס -אין טעם להשקיע בחיתוך.
מעבירים לסיר עם מעט שמן זית-מערבבים קלות.
מוסיפים מים עד קו הירקות-מביאים לרתיחה.
מוסיפים תבלינים: מלח, פלפל, כפית כמון וחצי כפית כורכום.
מבשלים עד שהירקות רכים.
ואז טוחנים את המרק למרק חלקלק.
שופכים למרק החם את הקינואה היבשה ומבשלים עוד 20 דקות.
טועמים ומתקנים תיבול.
והנה לכן ולכם מרק מהחלומות 💜
Comments