top of page

מרק עדשים כתומות וקינואה

  • תמונת הסופר/ת: Udi Katz
    Udi Katz
  • 14 בנוב׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

מרק שאני אוהבת במיוחד

הוא כל כך קל שאפילו לא צילמתי שלבים...


מטגנים בצל קצוץ עד שקיפות

מוסיפים ארבע שיני שום כתושות

כף רסק עגבניות+מעט מים(רבע כוס)

רבע כפית כורכום

חצי כפית כמון

מערבבים


מוסיפים כוס עדשים כתומות שטופות

ליטר וחצי מים

מלח ופלפל

מביאים לרתיחה

מנמיכה אש -מבשלת חמש דקות .


מוסיפים שליש כוס קינואה יבשה+ חופן כוסברה קצוצה

בישול של 20 דקות נוספות בביעבוע עדין.

הצעת הגשה-לסחוט מעל מיץ לימון.

טעים רמה קשה.





Comments


bottom of page