top of page

מרק עדשים קינואה

מרק עדשים קינואה וכל טוב או בשמו המקוצר-מרק החרישה..

אחד הקלים,אחד הטעימים ואחד הקבועים בחורף הקרוב….


בצל אחד קצוץ מטוגן במעט שמן זית עד שקיפות אליו מוסיפים שמונה שיני שום כתושות..

שתי כוסות עדשים כתומות שטופות היטב מושרות שעה במים—-ליטר וחצי מים

תיבול-

שתי כפות רסק עגבניות

מלח,פלפל,חצי כפית כמון,רבע כפית כורכום -מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה עד שהעדשים רכות…

ואז מוסיפים ארבע כפות קינואה לבנה ומבשלים עוד עשרים דקות.

מסיימים בחופן נדיב נדיב של תרד/מנגולד/באקצוי וכו׳

מוכןןןןן

הצעת הגשה-מיץ לימון




















302 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page