מרק פטריות כפרי ..על שום מה? על שום החיתוך הגס
פלוס קינואה על שום היותה מעשירת מרקים ידועה
ומנגולד על שום זה שאני אוהבת עלים במרק…
והרי לכם אחד המרקים!
מה צריך?
שתי סלסלאות פטריות (או יותר ,לא משנה הסוג)
כרישה אחת
שני גבעולי סלרי כולל עלים
ארבע שיני שום
הכל קצוץ גס
סיר עם מעט שמן זית-לאדות את הירק
להוסיף ליטר מים
מלח,פלפל,רבע כפית אגוז מוסקט
להביא לרתיחה ,להחליש להבה,לסגור מכסה ולבשל חצי שעה.
להוסיף חצי כוס חלב קוקוס /שמנת לבישול
חמש כפות קינואה יבשה..
לבשל עוד 20-25 דקות עם מכסה סגור.
להוסיף חופן עלי מנגולד או כל ירק אחר ולבשל עוד מספר דקות.
*אם רוצים להסמיך את המרק יותר-אפשר להוסיף שיבולת שועל דקה-בשלב שמוסיפים את המנגולד.
בתאבון😘
Comments