לאור ההצלחה של קציצות ״הדגים״ החלטתי להכין חלופה טבעונית למנה אהובה נוספת-ספגטי טופו בולס !
שמעו שזה מפתיע זה מפתיע…
טבעונים להתפקד!
טופו בולס עננים-
קוביית טופו טבעי מרקם קשה סחוטה היטב.
חופן בזיליקום
חצי צרור פטרוזליה
שני ענפי סלרי כולל עלים
מספר שיני שום
כוס וחצי שיבולת שועל דקה
כף גדושה רסק עגבניות
כף פפריקה
מלח,פלפל,רבע כפית אגוז מוסקט
שלוש כפות שמן זית
לטחון במעבד מזון
ליצור קציצות קטנות
לסדר בתבנית על גבי נייר אפייה
לרסס בתרסיס שמן זית
לאפות טורבו 180 כעשרים דק חצי שעה עד התייצבות.
רוטב-
לטגן בסיר רחב -סלרי,בצל,גזר ברבע כוס שמנז
להוסיף בקבוק מחית עגבניות
שתי כוסות מים רותחים
מלח,פלפל,אגוז מוסקט
חצי כוס יין אדום (אופציונלי)
להביא לרתיחה,לסגור מכסה ולהנמיך להבה.
להוסיף קציצות אפויות -לבשל על אש נמוכה כשעה לספיגת טעמים…
שתי טיפות מים!!!
Comments