top of page

פיצת טופו , כרובית , שיבולת שועל

  • תמונת הסופר/ת: Udi Katz
    Udi Katz
  • 9 בנוב׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 16 בנוב׳ 2022

יום הפיצה הבינלאומי באיחור של יום

גם תופס ?

קיצר-פיצת חלבון שאף אחד כמעט לא עלה על המרכיב הסודי….

אז….

טופו…טופו!!!

פיצת טופו,כרובית,שיבולת להתעלף


במעבד מזון-

קוביית טופו טעם טבעי/בזיליקום/עגבניות מיובשות מרקם קשה

חצי כרובית בינונית לא מבושלת

חצי כוס מדידה שיבולת שועל

(אם הבצק דביק -להוסיף עוד שיבולת)

כפית אבקת שום גבישי

כפית מלח

פלפל

שתי כפות שמן זית

**בגלל שטופו הוא ספוג פלא אפשר לשדך לו תבלינים נוספים (נניח עגבניות מיובשות או צמחי תבלין..)


טוחנים את הכל במעבד מזון -נוצר בצק גמיש-מרדדים אותו בין שני ניירות אפייה לגודל והצורה הרצויים ..

מברישים את הבצק במעט שמן זית ואופים בתנור על חום של 180 טורבו עד השחמה (בערך25 דקות) אפשר גם יותר!

השוליים הופכים קריספים הבצק עצמו כמו בצק של פיצה-גמיש


מוציאים-מורחים רוטב עגבניות

מרפדים במוצרלה וכל תוספת שרוצים

אופים עוד כ 10 דקות.

ממליצה להבריש את שולי הבצק בשמן זית.


שופו על הטופו 😎


コメント


bottom of page