גברת דלעת ומר קינמון
זה זיווג היסטרי
וביחד עם חלב קוקוס ורצועות חזה עוף ופסטה עדשים בטעם של פסטה רגילה זה אין מילים כמה שזה טעים.
(אגב גם עם טופו זה מצויין)
אז…
פורסים כמה חתכות שניצל לרצועות
מוסיפים לעוף כפית גדושה קורנפלור(אמאלה-חמאה!!!)
שתי כפות שמן זית
מעט צילי גרוס
מעט אבקת קארי
מערבבים ושמים בצד.
חותכים דלעת לקוביות (לא קטנות לא גדולות)
וצורבים אותה על מחבת עם מעט שמן זית-ככה במשק כמה דקות עד שהיא נצרבת מגרה.
דוחקים את הדלעת לצד אחד של הסיר ומוסיפים את העוף…מהר מאוד הוא ישנה את צבעו ואז אפשר לערבב אותו עם הדלעת .
נוסיף כוס חלב קוקוס.
מעט מלח ופלפל
ורבע כפית קינמון!!!
מחלישים להבה-מכסה סגור ומבשלים עד שהדלעת רכה.
מבשלים פסטה-זו פסטת עדשים צהובות(שתי דקות פחות מבדרך כלל) מסננים ומוסיפים לסיר.
מערבבים ,מבשלים עוד כמה דקות.
ויש לכם clean eating.
Comments