שבלולי דפי אורז בעיקר עכשיו
לטובת כל הכשל״פים...
שהמצות כבר יצאו להם מכל החורים
מצרכים לשלושה שבלולים -
חצי חבילת מדליוני עלי תרד קפואים(עלי תרד!!)
מאודים(אני מאדה בתוך מסננת מעל סיר מים רותחים )
מצננת וסוחטת מנוזלים
מוסיפה לתרד -
ביצה
שתי כפות גדושות יוגורט עיזים
חצי קוביית פטה עיזים
מלח פלפל.
מרטיבה שלושה דפי אורז גדולים (לשבלול אחד)
פורסת בחפיפה על גבי נייר אפייה
מוסיפה מהמילוי ומתחילה לגלגל(ראו סרטון)
צורבת על מחבת משומנת משני הצדדים עד מידת עשייה רצויה.
ניתן להבריש בביצה,לפזר שומשום ולאפות בתנור על 200 מעלות-כדאי להפוך כדי שגם הצד השני יקבל צריבה יפה.
コメント