שווארמה כרובית…
כאילו לוקחים כרובית וחולטים אותה חמש עד שבע דקות במים רותחים (עד ריכוך קל) ואז מסננים ומצננים וחותכים לצאנקים יפים כאלה…ומתבלים- מוסיפים כף קורנפלור ומערבבים ואז כל תיבול שאוהבים - נניח כף פפריקה מתוקה,כפית כמון או תבלין שווארמה או אבקת קארי,חצי כפית כורכום..חצי כפית שום גבישי..מלח…ארבע כפות שמן זית….וזהו…
מטגנים על מחבת רחבה עם עוד קצת שמן זית עד מידת חריכה רצויה
מגישים בפיתה /לאפה/צלחת עם בצל מקורמל (מתכון באינסטגרם- בריל של השווארמה טופו)
טחינה,כרוב כבוש,חמוצים,סחוג…ומה שבא.
והטעם? וואלה מפתיע!!
❤️❤️❤️
Commenti