כמה פעמים אכלתי סחלב בחיים שלי?
לא הרבה..ולא בגלל שאני לא אוהבת..
תמיד התבאסתי ״לבזבז״ עליו חצי מתצרוכת הקלוריות היומית המומלצת(משפט מעצבן כשלעצמו)
אז כך יצא שאף פעם לא נהנתי ממנו יותר מדי..עד שהגיעה @livazaria
שהיא עולם של ידע בכל נושא clean eating...בזכותה אימצתי לעצמי דרך ושיטה ואפשרות להנות ממגוון עצום של מזונות,בלי סבל והקרבה ודיאט ולייט וכל המילים המדכאות האלה..
וכן...גם מסחלב חם מתוק ,מנחם ובריא!!!
סחלב ליב-
לחמם בסיר כוס חלב שקדים/קוקוס/סויה
להוסיף שתי כפות קמח שיבולת שועל
(או לטחון שתי כפות שיבולת שועל לקמח)
לערבב למרקם חלק.
(מי שאוהב סמיך להוסיף עוד כף)
להוסיף כפית מייפל טבעי
כף עד שתיים מי ורדים (יש בכל בית טבע-אני קניתי בטיב טעם)
להעביר לספל
לפזר מעל קינמון/קוקוס
ופיסטוקים/אגוזים/שקדים
הלכתי להכין🔥
Comments