top of page

גרנולה ביתית

מאיפה את קונה את הגרנולה היא שואלת אותי..

מי קונה גרנולה כשאפשר להכין בבית ככה על הדרך בכמה דקות?

כזאת שהיא גם מפוצצת אגוזים

כזאת שהיא בדיוק במידת מתיקות הגיונית..

כזאת שהיא נטו-שיבולת שועל ,גרעינים,אגוזים וקצת מייפל.


אז-

שתי כוסות שיבולת שועל עבה כוס פקאן כוס קשיו כוס שקדים כוס אגוזי לוז רבע כוס זרעי דלעת רבע כוס זרעי חמניה רבע כוס שמן קוקוס חצי כוס מייפל טבעי קורט מלח כפית תמצית וניל (לא חובה) לערבב לשטח בתבנית על גבי נייר אפייה לתנור שחומם מראש על 160 כרבע שעה להוציא,לערבב ולהכניס לעוד רבע שעה. להוציא ,לחכות שיתקרר ולערבב עם חצי כוס קוקוס טחון. נשמר בכלי סגור לפחות שבוע...אבל אל תבנו על זה🐷
















1,393 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Σχόλια


bottom of page