סיפור דג קוסמוי זה סיפור מוכר… כי הוא מבוסס על זכרון של אמא שלי לאיזה דג שהיא אכלה יום יום בהיותה באי האקזוטי.
אז הכנתי לה אותו היום עם דג אמנון ישראלי טרי , אחד האהובים,הבשרניים,הרכים והטעימים שיש.
וזה הולך ככה-
השתמשתי בשלושה פילטים חצויים ללא עור.
ציפיתי כל נתח בקורנפלור.
טיגנתי בשמן זית חצי דקה מכל צד -הוצאתי לצלחת.
רוטב-
רבע כוס רוטב צילי מתוק
רבע כוס רוטב צילי חריף
רבע כוס סויה
כף חמאת בוטנים טבעית
כף שמן שומשום
מעט מים (שלוש כפות)
לערבב.
לשפוך למחבת (אותה אחת שבה טוגנו הדגים)
להחזיר את הדגים.
לנער את הסיר על מנת שיצופו ברוטב.
עשר דקות בישול על אש בינונית.
זהוווו.
מגישים לצד אורז לבן/קינואה/אטריות שעועית וכו׳
מקשטים במעט בצל ירוק ושומשום שחור.
הכי קל שיש!
הכי רך שיש!
בשיתוף @israelifreshfish
Comentarios