top of page

טופו בקארי ירוקים ואורז עננים

בצל סגול חתוך גס

פרחי ברוקולי טרי

אפונת שלג


מקפיצים בצל וברוקולי במעט שמן זית טיגון קצר ומוסיפים מעט מאוד מים (שתיים שלוש כפות) ממשיכים לערבב עד שהברוקולי משנה צבעו לירוק עז..

מוסיפים אפונת שלג (לחתוך קצוות) לעוד הקפצה קלה-מוסיפים קוביות טופו

נותנים בהקפצה לעוד דקה ומיד מוסיפים את רוטב הקארי .


רוטב קארי-

במעבד מזון טוחנים ירוקים כלשהם

פה היו -שני עלי מנגולד,שני עלי קייל ושום ירוק טרי(כל הגבעול והבסיס)

כף גדושה מחית קארי ירוקה/צהובה

כוס וחצי חלב קוקוס-טוחנים לרוטב חלקלק…שופכים על הטופו והירקות

מתבלים במלח ופלפל ומבשלים גג ארבע חמש דקות -גג!!!

לירקות נגיסים ולא מסמורטטים!!


**שקדים מתובלים-במחבת כוס שקדים פרוסים,מעט שמן זית,חצי כפית אבקת קארי,חצי כפית פפריקה -להקפיץ עד שהשקדים מצופים ופריכים.


Enjoy 💚💚💚


578 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page