חציל נמס בפה וקוביות טופו ברוטב אסייתי ממכר זה משהו שיכול לעבוד לכם?
כי אם כן זה אחד הקלים!!!
טופו מסונן ומנוגב (נייר סופג)
חתוך לקוביות ביס נאות.
חציל אחד בינוני קלוף וחתוך אותו כנל..
טופו+חציל בקערה מתובלים בשתי כפות גדושות קורנפלור ,ארבע כפות שמן זית ומלח גס-משטחים על תבנית ואופים חום גבוה (220) כחצי שעה עד שהחציל נמס מבפנים והטופו קריספי מבחוץ)
בזמן שהטופו חציל בתנור מכינים רוטב היסטרי-
שלוש כפות מייפל טבעי
שתי כפות חומץ אורז
ארבע כפות סויה
כף שמן שומשום
שליש כוס מים
חתכת ג’ינג’ר מגורר
מחממים ווק/מחבת
שופכים הרוטב ומביאים לרתיחה ומעט לצמצום-מערבבים לרוטב החם את הטופו חציל (אחרי אפייה)
ומצפים את כל הקוביות ברוטב ההורס..
כשרוב הרוטב מצטמצם זה מוכן (עניין של כמה דקות ויש לכם את זה…)
מגישים לצד אורז לבן /קינואה
**ניתן לקשט בבצל ירוק
חלום!!!
Comments