ביקשתם -קיבלתם !!
טופו נאגטס אפויים,פריכים וממכרים.
אפילו לא צילמתי את התהליך-כי זה בדיוק כמו שניצל ...
חבילת טופו (עדיף מרקם קשה) פרוסה לאצבעות.
לטבול בקערה עם ביצה,כף חרדל,מלח,אבקת שום או כל תבלין שאוהבים..אפשר להשרות רבע שעה.
קערה נוספת עם כוס קמח שקדים וכף גדושה פפריקה מתוקה .
לצפות את אצבעות הטופו בקמח ככה טוב מכל הכיוונים ולהעביר לתבנית על גבי נייר אפייה-לזלף מעט שמן זית ולאפות בתנור החם 180 מעלות כ 20 דקות-או עד שמזהיב ונראה מוכן.
Comments