לא טוב היות האדם משוטט במרחבי הרשת בלילות…כי אז הוא קם עם דודא למוקפץ כלשהו…
הקיצר זאת מנה שנולדה תוך כדי שיטוט..בטח לא דומה למקור,בטח יותר בריאה,בטח פחות סוכר ובטח ובטח טעימה פיצוצים..
קופסאת טופו חתוכה לקוביות גדולות יחסית-מושרות ב-כף קורנפלור(אפשר לוותר עליו),כך גדושה חמאת בוטנים טבעית ,ארבע כפות סויה תמרי,כף שמן שומשום,כף מייפל טבעי או טריאקי…רבע כפית אבקת זנגביל (ג’ינג’ר) רבע כפית אבקת שום גבישי.
חופן פרחי ברוקולי (קטנים יחסית)
שקית של שבבי אורז
הכנה-
במחבת רחבה במעט שמן זית נקפיץ את הטופו-כעבור דקותיים נוסיף את הברוקולי-הקפצה קצרצרה ונוסיף רבע כוס מים (הברוקולי ישנה צבע לירוק בוהק)
במקביל נרתיח סיר עם מים ומלח כשהמים רותחים נוסיף את שבבי האורז לרתיחה קלה(שתי דקות)
נשמור בצד כוס מים רותחים ממי הבישול..נסנן את שבבי האורז ונוסיף לסיר עם הטופו והברוקולי…
הוסיף מעט מהמים הרותחים ששמרנו בצד..
תיבול-
רוטב אלוהי-כף גדושה מאוד חמאת בוטנים,חמש כפות סויה,כף שמן שומשום,שתי כפות מייפל טבעי או טריאקי-נערבב היטב היטב ונוסיף מעט מאוד מים כדי לדלל את הרוטב.
נשפוך הרוטב על התבשיל-נערבב
נתבל במלח,אבקת ג’ינג’ר,אבקת שום גבישי,צילי חריף..
כל המוקפץ הוא בהקפצה מהירה של כמה דקות-שימו לב לא לסמרטט את הברוקולי…כל שלב בהכנה הוא קצרצר .
הצעה-שברי בוטנים מעל.
מעדן🌱
Comments