אז הנה-מוקפץ טופו וירוקים בקארי ירוק משגע, זרחני, ריחני!!!
מה צריך?
-קוביית טופו טעם טבעי מרקם קשה (ספוגה מנוזלים) חתוכה לקוביות ומצופה בכף קורנפלור.
- ירק- צרור כוסברה, בצל ירוק בנדיבות
ראש קטן ברוקולי מפורק לפרחים.
כוס אפונה עדינה קפואה
חופן עלי תרד.
-כף מחית קארי ירוקה או צהובה ואם אין אז כף תבלין קארי הודי .
-חצי כוס חלב קוקוס
-חצי כוס מים
-מלח ופלפל.
הכנת הרוטב-
בכוס של הנינג׳ה טוחנים לבלילה חלקה
צרור כוסברה, בצל ירוק
כף מחית קארי
חצי כוס חלב קוקוס
חצי כוס מים.
-בסיר רחב או מחבת ווק מחממים מעט שמן זית.
-מוסיפים את קוביות הטופו ומקפיצים עד השחמה קלה.
-מוסיפים אפונה קפואה ופרחי ברוקולי ומערבבים.
-שופכים את הרוטב -מביאים לרתיחה.
-מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים חמש דקות עם מכסה סגור על אש בינונית.
-מוסיפים את התרד (תרד בייבי או רצועות תרד גוליבר כמו שאני הוספתי או רצועות מנגולד).
מערבבים ומבשלים עוד דקותיים -סוגרים אש.
אפשר להגיש על אורז לבן, קינואה, שבבי אורז.
וזה תענוג!!!
Comments