אוקי אוקי - כל הקרדיט על ההשראה לגנגו שאיתי מכור להמבורגר שלהם והשבוע הוא הזמין גם כנפיים ברוטב חמאת בוטנים שעפנו,עפנו באוויר…אז אמרתי שאין מצב שאני לא משחזרת… אז גם אם ממש המצאתי וכנראה שהמצאתי כי אני בטוחה שהרוטב שלהם יותר מושחת בהרבה… זה יצא פגז!!!
מוקפץ אילתור-
קוביית טופו בטעם טבעי (או משק ויילר או קדיתא או הטופו מחצי חינם) ספוגה מנוזלים וחתוכה לקוביות.
מעבירים לקערה- מוסיפים כפית גדושה קורנפלור ומערבבים
מוסיפים שתיים שלוש כפות שמנז ומערבבים.
רוטב-
כף חמאת בוטנים טבעית
שתי כפות גדושות צילי מתוק
שלוש כפות חלב קוקוס
רבע כוס מים
מערבבים לבלילה אחידה.
קולפים זוקיני אחד או כמה שרוצים בעזרת קולפן לרצועות דקות.
מי שמעוניינת להוסיף אטריות כלשהן-אז צריך לבשל אותן לפי הוראות יצרן..
במקרה של שבבי אורז-דקת בישול במים רותחים תספיק.
צורבים את הטופו במחבת רחבה -כשהוא צרוב כהלכה מוסיפים את הרוטב, מערבבים.
מוסיפים את הזודלס ואת שבבי האורז
מלח,שום גבישי ואבקת זנגביל (לא חובה)
ומקפיצים עם הטופו והרוטב הקפצה קצרצרה-של דקה.
אפשר להוסיף מעט מים במידת הצורך-אני לא בעד הרבה רוטב.
מוסיפים כוסברה או בצל ירוק
אפשר גם בוטנים.
חלום🤍
Comments