top of page

מוקפץ ירקות קארי חריף

מוקפץ ירקות קארי חריף ,אבל כזה שקשה להפסיק לאכול...

מי שמכיר אותי יודע שאין לי סבלנות למתכונים ארוכים ומסובכים מדי...

אני בקטע של לתקתק -חיתוך ,הקפצה וציק צ’אק חצי שעה

אתם בתאילנד או בהודו או איפשהו במזרח..

אז זה בדיוק מה שיש פה-תבשיל אסייתי עשיר בטעמים ,חרפרף,מתקתק,ובעיקר עם טעם של עוד ועוד ..


תבשיל קארי זריז- בצל מטוגן קלות עם כפית שמן קוקוס כף גדושה קארי ירוק(או אחר)לסיר עם הבצל ולערבב שתי דקות היטב ולהוסיף רבע כוס מים. גזר עיגולים(שתי דקות טיגון עם הבצל והקארי) גמבה -(לא משנה הצבע) ברוקולי קפוא(חצי שקית) סלסלת פטריות פרוסות(לא משנה הסוג) טיגון של כל הירקות במשך חמש דקות ... מערבבים שלוש כפות חמאת בוטנים +שלוש כפות סויה+כפית מייפל טבעי שופכים על הירקות ומערבבים.. מוסיפים חלב קוקוס(קופסא של 250 מ״ל)-מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית כעשר דקות. מוסיפים חופן תרד/מנגולד/קייל/באק צוי...אפשר לחתוך גס ומבשלים עוד דקה.. מוסיפים אטריות שעועית מסוננות (שבושלו שלוש דקות במים רותחים עם מלח) מקפיצים עוד שתי דקות. אפשר לאכול על אורז לבן /מלא/קינואה וכד׳ בצלחת מכל הטוב הזה & מעט שברי בוטנים או קשיו או מה שבא.... גן עדן🔥🔥






















572 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Kommentare


bottom of page