שומרת לכן כל מתכון שהוא משחק ילדים,קליל ברמה מביכה וטעים ברמת מסעדה..והפעם מתכון שאולתר מכמה מצרכים בסיסיים שתמיד יש לי בבית -
את קוביות הטופו משרה במשרה הקבוע (תרגישו חופשי לשנות)
כפית קורנפלור
כף שמן שומשום(לא יכולה בלעדיו)
כף חמאת בוטנים
ארבע כפות סויה תמרי
מעט רוטב סרירצה(לא חובה)
בדרך כלל מוסיפה גם כף מייפל (הפעם שכחתי)
אבקת שום
ג’ינג’ר מגורר
משהה את הטופו בבלילה - מינימום עשר דקות .
מלהיטה ווק עם שמן זית ומקפיצה את קוביות הטופו לכדי חריכה.
מבשלת חצי חבילת אטריות אורז או שעועית במים עם מלח(לפי הוראות יצרן ומסוננת)
מחדדת זוקיני וגזר במחדד תוצרת אליאקספרס(מי שימצא קישור למחדד השחור-מלך!!)
מעבירה אטריות וזודלס למחבת עם הטופו -מוסיפה רוטב מ-
חצי כוס חלב קוקוס
כף חמאת בוטנים
כף שמן שומשום
קצת סויה
מקפיצה שתיים שלוש דקות
זה הכל!!פגז של ארוחת צהריים!
Comments