שופכים לסיר כוס חלב שאתן אוהבות באופן מיוחד כי זה כל הטעם…ומיד מוסיפים ארבע כפות שיבולת שועל דקה ומתחילים לבחוש…לבחוש על אש נמוכה עד שהפתיתים נמסים…אם חסר חלב,מוסיפים עוד שלוק…אם חסרה שיבולת מוסיפים עוד קצת ממנה.
הבנתן?זו דייסה שאפשר לתקן בשנייה..
במקביל מחממים חצי כפית שמן קוקוס על מחבת ומניחים בננה שחצינו…על כל חצי בננה נזלף מעט מייפל טבעי ..
היא מתקרמלת ומתרככת וזה מעדן..
מקרמלים משני הצדדים.
מרכיבים את הקרם-
צלחת-קרם-פירות-קינמון-אגוזים-וכל מה שעושה לכם טוב על הלב…
Comments