מרק ברוקולי ותרד או בשמו המקורי-מרק פופאי -ככה היו משכנעים אותנו פעם לאכול תרד..
עכשיו לך תמכור מרק פופאי לילדים של היום-אין להם מושג מי זה פופאי ומה אני רוצה מהחיים שלהם..
ובכל זאת מרק ירוק זה מרק פופאי
קל ומהיר להכנה וטעים 🔥🔥
מטגנים בצל ושתי שיני שום במעט שמן זית..
מוסיפים שקית ברוקולי קפוא(אין צורך להפשיר) ממלאים מים עד מעל קו הברוקולי-מביאים לרתיחה,מוסיפים מלח ופלפל.
מבשלים במשך רבע שעה.
מוסיפים חופן נדיב למדיי של עלי תרד
מביאים שוב לרתיחה ומבשלים עוד עשר דקות.
טוחנים את המרק למרקם חלק(טועמים ומוסיפים מלח אם צריך)
מוסיפים שלוש ארבע כפות שיבולת שועל דקה ומבשלים עוד כמה דקות.
השיבולת מסמיכה ומעשירה את המרק ומוסיפה מרקם נמס(כמו בצקניות קטנות).
וזהו מוכן
מרק מושלם ליום חורפי🥦
Comments