כשהיינו צעירים בכל פעם
שהיינו הולכים לארוחה משפחתית במסעדה,אחותי המעצבנת @danielamit
היתה מחליטה על הקינוח
ותמיד אבל תמיד זה היה סופלה שוקולד/עוגת שוקולד חמה...
מאז פיתחתי סלידה מהקינוח הזה..
הפעם אמרתי,ניתן לו צ’אנס ,התחשק לי משהו מתוק וזה הדבר הכי מהיר שקיים...
אכלתי סופלה כזה לבד,לדעתי אני מסודרת עד מחר בבוקר..
סופלה שוקולד להכנה במיקרו-
ספל
שתי כפות קמח שקדים (או שיבולת שועל)
רבע כפית א.אפייה -ולערבב היטב עם הקמח
כף קקאו
כף מייפל טבעי
ארבע כפות חלב שקדים/קוקוס
כף טחינה
קורט מלח
את הבלילה יש לצקת עד גובה של שליש מהכוס ולא יותר מאחר והיא תופחת בזמן האפיה (אם תמלאו אותה יותר, הבלילה עלולה להשפך החוצה בזמן האפיה במיקרו).
לערבב היטב...
להטביע קוביית שוקולד מריר או אחר או כף שבבי קקאו
להכניס למיקרו לדקה וחצי
אם עדיין נוזלי-להכניס לעוד 20 שניות.למרות שזה אמור להיות פאדג׳י...
Commentaires