עד לפני שנתיים לא נגעתי בטופו…לא נתתי לו צ’אנס
תמיד העדפתי עוף או בשר על פניו…
אבל זה היה לפני שנתיים…ואף על פי שאני לא טבעונית
אני יכולה לומר שמדובר בפלא….ועם השילובים הנכונים הוא פשוט מחליף טעמים בצורה מעוררת השראה…
פה הכנתי ״סלט ביצים״ שהוא אחד לאחד הטעם האמיתי
אין מי שלא טעה..נראה אותו דבר..טעים בדיוק אותו דבר
נס!!
מה צריך?
רבע כוס שמנת לבישול של אלפרו (גם חלב קוקוס מצויין)
שליש חבילת טופו טבעי (השתמשתי במרקם קשה,גם רך נהדר פה)
כף שיבולת שועל דקה
בצל ירוק פרוס לעיגולים
חצי כפית כורכום (אפשר להתחיל עם פחות ולהוסיף)
חצי כפית חרדל (אפשר גם בלי)
מלח ופלפל.
הכל מודגם בסרטון
אפשר לשחק עם הכמויות בהתאם למרקם הרצוי
אפשר את המסה להפוך לביצה מקושקשת בקלות..(הייתי מוסיפה עוד מעט חלב)
מטורף!!!
コメント