top of page

סלמון חריף טעים אש

חריימה סלמון חריף טעיםםםם - לא רק ביום שישי.

סיר של 10 דקות הכנה - אין סירים קלים מאלה-אין!


מה צריך?


• פילה סלמון טרי ללא עור - חצי קילו חתוך לקוביות גדולות.

• פלפל ירוק חריף אחד או שניים

• שתי גמבות פרוסות לרצועות

• שני גזרים קלופים פרוסים לרצועות.

• צרור כוסברה


לרוטב-


• כף גדושה רסק עגבניות איכותי

• שלוש שיני שום כתושות

• כף גדושה פפריקה מתוקה

• כפית כמון (או אבקת קארי)


-שמים את מרכיבי הרוטב בכוס גדולה

-מוסיפים לכוס גם כוס מים רותחים

-מערבבים.


אופן הכנה-


• סיר רחב עם מעט שמן זית

• צורבים היטב את הירקות עד לרמת חריכה קלה..וארומה חריפה באף.

• מוסיפים את קוביות הסלמון לירקות הצרובים (לא צריך להוסיף שמן)

• צורבים את קוביות הסלמון משני הצדדים (סגירה קלה).


• שופכים את הרוטב

• מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם

• מביאים לרתיחה ומבשלים חמש דקות נוספות.

• בתום הבישול מוסיפים כוסברה וסוגרים את הסיר (הכוסברה תתרכך מחום התבשיל)


סיר של נחמה ❤️




 
 
 

Comments


bottom of page