סלמון חריף טעים אש
- תפארת כץ
- 19 בינו׳
- זמן קריאה 1 דקות
חריימה סלמון חריף טעיםםםם - לא רק ביום שישי.
סיר של 10 דקות הכנה - אין סירים קלים מאלה-אין!
מה צריך?
• פילה סלמון טרי ללא עור - חצי קילו חתוך לקוביות גדולות.
• פלפל ירוק חריף אחד או שניים
• שתי גמבות פרוסות לרצועות
• שני גזרים קלופים פרוסים לרצועות.
• צרור כוסברה
לרוטב-
• כף גדושה רסק עגבניות איכותי
• שלוש שיני שום כתושות
• כף גדושה פפריקה מתוקה
• כפית כמון (או אבקת קארי)
-שמים את מרכיבי הרוטב בכוס גדולה
-מוסיפים לכוס גם כוס מים רותחים
-מערבבים.
אופן הכנה-
• סיר רחב עם מעט שמן זית
• צורבים היטב את הירקות עד לרמת חריכה קלה..וארומה חריפה באף.
• מוסיפים את קוביות הסלמון לירקות הצרובים (לא צריך להוסיף שמן)
• צורבים את קוביות הסלמון משני הצדדים (סגירה קלה).
• שופכים את הרוטב
• מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם
• מביאים לרתיחה ומבשלים חמש דקות נוספות.
• בתום הבישול מוסיפים כוסברה וסוגרים את הסיר (הכוסברה תתרכך מחום התבשיל)
סיר של נחמה ❤️
Comments