אם כבר עוגה אז בחושה
ואם כבר בחושה אז קלה
ואם כבר קלה אז שתהיה מזינה
ויאללה קחו מתכון ,אחרי שהבת שלי וחברה שלה ירדו על תבנית אחת לבד…
כוס קמח שיבולת שועל(משיבולת שטחנתי)
כפית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
לערבב היטב ולחלק את התערובת בין שתי קערות.
לקערה אחת נוסיף שתי כפות קקאו
בקערה קטנה נוספת נטרוף-
שתי ביצים
שליש כוס שמן זית
בין שליש לחצי כוס מייפל טבעי(תלוי כמה מתוק תרצו)
חצי כוס חלב כלשהו או חצי כוס מיץ תפוזים.
את המסה הנוזלית נחלק בין דתי הקערות.
לקערה הבהירה נוסיף בננה מעוכה+שתי כפות חמאת שקדים.
לקערה הכהה נוסיף חופן שבבי קקאו.
נעביר לתבנית על גבי נייר אפייה
את התערובת הבהירה ומעלה את הכהה ונשייש(לא חובה)
אפשר לערבב את שתי התערובות ביחד
נעביר לתנור על 170 מעלות עד שהעוגה מתייצבת-שימו לב לא לייבש!!
ממליצה לזלף מעל העוגה החמה מעט מייפל טבעי או גנאש שוקולד מריר וחלב קוקוס ולעטוף בניילון נצמד לשמירה על העסיסיות …
עוגה רכה ועסיסית,לחה וטעימה.
תהנו♥️
コメント