top of page

עוגיות שוקולד מרציפן

1.5 כוסות קמח שקדים (שקדים טחונים)

1/2 כוס שיבולת שועל דקה (לא חובה)

1/4 כוס טחינה גולמית/חמאת שקדים/חמאת בוטנים

1/4 כוס מייפל טבעי

כפית אבקת אפייה

לערבב הכל .

חצי שעה במקרר(חסרי הסבלנות יכולים גם פחות)

בוצעים עיגול מהבצק-משטחים-כפית נוטלה טבעית(מתכון קיים)

ולגלגל לכדור איך שבא לכם.

וחוזר חלילה...

10 דקות -רבע שעה על 170 מעלות.






















507 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page