עוגיה שנולדה בטעות גמורה כי בכלל כיוונתי למשהו אחר…בסוף יצאה הילדה הכי יפה הכי חכמה הכי מוצלחת !!!
לבצק-
שתי כוסות קמח שקדים
כוס קמח כוסמין
חצי כוס קורנפלור
שקית אבקת אפיה
ארבע כפות שמן קוקוס /זית
שלוש כפות מייפל טבעי
חצי כוס מים
ללוש את מרכיבי הבצק-קצת דביקי אז להכניס למקרר לחצי שעה.
להוסיף לבצק ארבע כפות גדושות ממרח תמרים או שוקולד או חמאת בוטנים וחופן נדיב ממש של שקדים פרוסים -לערבב למראה משויש(כמו שמודגם בסרטון)-לקרוץ עיגולים מהבצק ולהניח על נייר אפייה-לפחוס קלות…
לאפות על 170 כרבע שעה עשרים דקות.
Commentaires