top of page

עוגת גזר, ג׳ינג׳ר ותה ירוק

ג’ינג’יות נהנות יותר,אני כמעט בטוחה בזה…

ובכל אופן העוגה הזאתתתת זה שהיא גם אש ותמרות

וזה שהיא גם סופר דופר מזינה… זה לא נורמלי!

אז זאת עוגת השבת השובבה שלי

ומעכשיו אולי גם שלכן..


עוגת גזר,ג’ינג’ר ותה ירוק:


שלוש ביצים גדולות

חצי כוס דבש

לערבב.


להוסיף-

כוס תה ירוק (שטעים לכם)-תה חמים -לא רותח

שתי כפות חמאת שקדים (או רבע כוס שמן זית)

כוס גזר מגורר דק

חצי כפית ג’ינג’ר טרי מגורר (כן כן ,אפשר בלי)

כפית קינמון


שתי כוסות מדידה שיבולת עבה (אפשר גם דקה)

שקית אבקת אפייה (10 גרם)


מערבבים היטב-ונותנים לבלילה רבע שעה לפחות !!! לנוח מדי פעם מערבבים.

מה יקרה? השיבולת תתרכך (במיוחד אם היא עבה)

והבלילה תסמיך.


נעביר לתבנית אינגליש מרופדת בנייר אפייה

נאפה על 180 טורבו כחצי שעה-או עד שקיסם יוצא לח.


אפשר להרטיב את העוגה החמימה במי דבש (כף דבש מומסת במים חמימים)

אפשר לפדר מעט אבקת סוכר-כשהעוגה מתקררת.


*לא לפרוס אותה חמה מדי


לשמור עטוף במקרר.


ביי🌺🧚🏽‍♀️😽








4,384 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comentarios


bottom of page