top of page

עוגת פרג תפוח

עוגת פרג תפוח בכי בכי בכי

גם מי שלא אוהב פרג יבכה…מי בכלל לא אוהב פרג?

לא מכירה אנשים כאלה..

עוגה ללא גלוטן,רכיבים פצצה,טעם פגז…


מה צריך?


קערה א׳:


שתי כוסות מדידה שיבולת שועל דקה (קוואקר)

כוס מדידה פרג טחון טרי! (טחנו לי בחנות תבלינים)

שקית אבקת אפייה

לערבב.


קערה ב׳:


חמש ביצים גדולות

2/3 כוס מדידה סוכר או תחליף סוכר (מי שאוהב יותר מתוק יוסיף כוס)

לטרוף לבלילה אוורירית.

להוסיף כוס מדידה חלב(כל חלב)

שליש כוס מדידה שמן זית

לערבב .


לאחד בין הקערות-לערבב להטמעה ולהניח בצד לחמש דקות במהלכן הבלילה תסמיך בזכות השיבולת.


לפרוס שני תפוחי עץ גראנד סמית לפרוסות דקיקות

להוסיף לבלילה ולערבב.


להעביר לתבנית (השתמשתי בעגולה נשלפת קוטר 24)

הכמות תספיק לשתי תבניות אינגליש.


לאפות על 180 טורבו כארבעים דקות (לבדוק עם קיסם)

ממליצה לזלף מעל העוגה החמה מעט סירופ מתקתק (נניח שלוש כפות מייפל על רבע כוס מים חמימים).


לפרוס כשהעוגה מתקררת.

לשמור עטוף בטמפ׳ החדר.



1,325 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page