עוגת תפוזים לחה להתפוצץ
בניחוח קוקוס מרציפן
מהקמחים הכי הכי שיש
סבבה?!
קערה א׳
שלוש ביצים בגודל לארג׳ ( 4 מדיום)
שליש כוס מייפל -לטרוף לבלילה אוורירית..
להוסיף כוס(חדפ) מיץ תפוזים
שליש כוס שמן זית
לערבב
קערה ב׳
כוס קמח שיבולת שועל
חצי כוס קמח שקדים
חצי כוס קוקוס טחון
כפית וחצי אבקת אפייה
לערבב
לאחד בין הקערות
הבלילה מעט נוזלית -ידוע!!
אפשר לקשט בשקדים מולבנים
להעביר לתבנית ולאפות על 170-180 במצב טורבו כ 40 דקות -או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
לשפוך מעל העוגה החמה רבע כוס מיץ תפוזים מעורבבת עם שתי כפות מייפל.
לעטוף בניילון נצמד
🧡🧡🧡
Comments