פרג זה כמו כוסברה או שאוהבים או ששונאים…
יש לי תאוריה שמי ששונא כוסברה שונא גם פרג והוא בכלל מיזופוני…יעני כל הנאחס של העולם הלך עליו…
מזל שאני חולת כוסברה,פרג וקולות לעיסה…בנאדם נורמלי מה שנקרא…
עוגת פרג זו אהבה גדולה וצירפתי אליה גם שוקולד לעודף מושחתות אז קבלו-
קערה א׳:
כוס שיבולת שועל (לא טחונה)
כוס קמח שקדים
כוס גדושה פרג
כפית וחצי א אפייה
לערבב היטב
קערה ב׳:
שלוש ביצים לארג׳
חצי כוס מדידה סוכר קוקוס/רגיל/תחליף
לטרוף לקצף אוורירי
ולהוסיף שליש כוס שמן קוקוס/זית
וחפיסת שוקולד מריר מומסת במיקרו עם חצי כוס חלב לבחירתכם.
לערבב למסה אחידה.
לאחד בין הקערות כמודגם בסרטון
להעביר לתבנית אינגליש משומנת או על גבי נייר אפייה
לאפות בתנור שחומם מראש על 170 במצב טורבו
סביבות חצי שעה ארבעים דקות (מומלץ לבדוק עם קיסם)
אבל לא ליבש!
לשפוך על העוגה החמה גנאש שוקולד (אופציונלי)
את העוגה לעטוף בניילון נצמד ולשמור בטמפרטורת החדר.
Comments