שיר אהבה לעוגת שוקולד
סהכ בחורה נורמלית…
מקווה שתסלחו לי על הדבר הזה…זה מושחת..זה טעים
זה פיגוע שוקולד..זה ממרכיבים מעולים וזה ללא גלוטן..
עוגת שוקולד כואבת…
לערבב בקערה את היבשים הנ״ל-
כוס קמח שיבולת שועל (טוחנים שיבולת שועל לקמח במעבד מזון)
חצי כוס קמח שקדים
שתי כפות גדושות קוקוס טחון
כפית וחצי אבקת אפייה
בקערה נוספת לטרוף-
3 ביצים גדולות
חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר רגיל/חום/תחליף
להקציף עד אווריריות-זה משפיע על מרקם העוגה.
להוסיף לבלילה הרטובה-
שליש כוס שמן זית (או קוקוס)
כוס משקה קקאו (כפית קקאו מומסת בכוס מים חמים)
ושוקולד מריר שהמסתם במיקרו עם שתי כפות שמן זית
לערבב לאיחוד.
להוסיף את תערובת הקמח ולערבב עד איחוד.
לאפות על חום של 180 מעלות במצב טורבו(!!!)
כחצי שעה (לבדוק עם קיסם)
להכין גנאש כפי שמודגם בסרטון ולשפוך על העוגה החמה.
Commentaires