עוגת שוקולד לסוף סוף סוף החופש הגדול-ממש ישורת אחרונה.
מסוג העוגות הלחות,השוקולדיות והמזינות..שזה הכי כיף.
וכל מה שצריך זה-
שלוש ביצים גדולות
רבע כוס דבש
לטרוף.
להוסיף- כוס קקאו (כף אבקת קקאו נא מומסת בכוס מים חמימים)
להוסיף את הקקאו לביצים כשהנוזל חמים (לא רותח)
כף גדושה חמאת שקד/בוטנים/אגוזי לוז.
שתי כוסות שיבולת דקה (או כוס וחצי שיבולת עבה)
**שימו לב-לא קמח-שיבולת במצבה השלם.
שקית אבקת אפייה
לערבב היטב-לתת לבלילה לעמוד כמה דקות לצורכי הסמכה
(אם משתמשים בשיבולת עבה-נדרש זמן מנוחה ארוך יותר שיאפשר לשיבולת להתרכך).
להעביר לתבנית אינגליש מרופדת
להטביע שוקולד מריר (60/70 אחוז מוצקי קקאו)
(אני השתמשתי בשוקולד מריר עם אגוזים-זה מה שהיה לי)
לאפות על 180 טורבו סביב 25 דקות-לבדוק עם קיסם.
להמתין שהעוגה תתקרר ולפרוס.
על מנת לשמור על הלחות-מומלץ לעטוף אותה בניילון נצמד.
בתאבון💕
Comments