עוגה חד פעמית-שתעשו אותה שוב ושוב ושוב
יכולה להתערב על זה….עוגת שוקולד מבוססת שקדים ואגוזים ללא גלוטן וללא שיבולת שועל.
מצרכים:
קערת יבשים-
כוס מדידה קמח שקדים
כוס מדידה אגוז טבעי טחון (אפשר לשלב סוגים שונים-אני השתמשתי בברזיל, פקאן ומלך).
שתי כפות קוקוס טחון
שקית אבקת אפיה קטנה.
לערבב לאיחוד.
קערת רטובים-
שלוש ביצים גדולות
רבע כוס מייפל טבעי (או כל ממתיק אחר)
רבע כוס שמן זית
כוס משקה קקאו (כפית גדושה אבקת קקאו מומסת במים חמימים)
את הביצים טורפים עם המייפל והשמןמוסיפים את כוס הקקאו (אחרי שהנוזל מעט התקרר)
מאחדים בין הקערות .מוסיפים חצי חבילת שוקולד מריר קצוץ (עד 70% מוצקי קקאו).
מערבבים-מעבירים לתבנית.
אופים על 180 טורבו כחצי שעה (להיזהר לא לייבש)
ציפוי-
חצי חבילת שוקולד שנותרה, רבע כוס חלב קוקוס-להמיס במיקרו ולצפות את העוגה לאחר צינון.
אפשר לקשט בקוקוס טחון.
חלום!!!!
בלי קשר לכלום-שמרו לפסח!
**חלופות-כוס שיבולת שועל במקום אחת מכוסות האגוזים.
コメント