חובבי המרציפן התפקדו….
איך אני אוהבת קמח שקדים יאללה שלי…
גרסאת ללא גלוטן טעימה פיגוזים לעוגת שקדים תפוז שוקולד..רכה,עסיסית,נימוחה,מרציפנית ..
קערה א׳:
כוס קמח שקדים
כוס שיבולת שועל דקה (לא קמח)
רבע כוס קוקוס טחון
כף זרעי ציה
שקית א אפייה
לערבב
קערה ב׳:
3/4 כוס מיץ תפוזים(אפשר גם קלמנטינה)
רבע כוס שמן זית
שליש כוס סוכר
שלוש ביצים גדולות(לארג׳)
לטרוף הנל לבלילה אוורירית
לאחד בין הקערות-להוסיף כפית גרידת תפוז
לערבב ולהשאיר בצד לחמש דקות
בזמן הזה הבליחה מסמיכה…בגלל הציה והשיבולת
סבבה?!?!?
מעבירים לתבנית אינגליש קטנה (שלי בגודל 24/15)
מטמינים שורות שוקולד מריר-כמודגם בסרטון..
אופים על טורבו!!180 מעלות כחצי שעה או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים..
רוטב-
מיץ מחצי תפוז +כף מייפל טבעי…
על העוגה החמימה
לכסות בניילון נצמד לשמירת הלחות
נשיקות💖
Comments