עוגה שנולדה מעודף תותים קפואים במקרר...ברמה שאני שוקלת לפתוח דוכן מכירה לפירות קפואים...
באיזו התלהבות קנינו בקיץ פירות קפואים 🙈כאילו יש איזה סגר ואי אפשר לצאת מהבית...
הקיצר זו עוגה כזאת..
והתותים הם נותנים פה מתיקות וחמצמצות ועסיסיות וצבע משגע-
אז מה צריך?
קערה א׳:
כוס קמח שיבולת שועל(טחנתי לבד)
חצי כוס קמח שקדים
כפית אבקת אפייה
לערבב את אלה.
קערה ב׳:
שלוש ביצים
חצי כוס מייפל טבעי
שליש כוס שמן זית
כפית תמצית ווניל טבעי
לערבב היטב
לאחד בין הקערות ולקפל לתערובת אחידה
שתי כוסות תותים קפואים מופשרים וטחונים גס(אפשר להשתמש גם בטריים)-להוסיף לבלילה+חופן שבבי קקאו(לא חובה אבל מוסיף)+חופן שקדים קצוצים(או אגוזים)...לערבב חפיף
מעבירים לתבנית על גבי נייר אפייה
180 מעלות ל 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
Kommentarer