top of page

פאד תאי

שאני מטורפת על טעמים אסייתים

שאני מתגעגעת למנת פאד תאי ב 50 באט

שאני חולמת על קופנגן

שאני מבלבלת את השכל....

קחו מנה קלה,מהירה וטעימה פחד




חצי חבילת אטריות שעועית (ללא גלוטן)עשויות לפי הוראות על האריזה (כמה דקות במים רותחים)


*אם משתמשים בחבילה שלמה של אטריות-להכפיל כמויות הרוטב*

ובכל מקרה מבשלים את כל החבילה ושומרים את מה שלא בשימוש במקרר.


שום כתוש (לפי הטעם-שמתי ארבע שיניים)

שורש ג’ינג’ר מגורר

פלפל צילי פרוס

להקפיץ בווק/מחבת עם שמן זית

להוסיף-

רצועות גזר

פטריות

מנגולד חתוך לרצועות

להקפיץ עד ריכוך סבבה

להוסיף את האטריות המוכנות

מעל לשפוך רוטב סודי-

רבע כוס סויה(משתמשת בתמרי)

כף שמן שומשום (חובה!!)

כף חמאת בוטנים טבעית

כף מייפל טבעי

כף רוטב סרירצ׳ה

לערבב-לטעום ואם חסר מלח להוסיף(לי לא חסר)

מומלץ לשפוך בפינה חשופה של המחבת ביצה ולקשקש אותה ולערבב עם הכל..

חובה בוטנים(סתם...אבל מוסיף)

אם בא לכם כוסברה טרייה מעל גם הולך...

**אפשר להקפיץ כל ירק שאוהבים

(כרוב,ברוקולי,תרד,אפונה,כרובית וכו.....)





















1,070 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page