שאני מטורפת על טעמים אסייתים
שאני מתגעגעת למנת פאד תאי ב 50 באט
שאני חולמת על קופנגן
שאני מבלבלת את השכל....
קחו מנה קלה,מהירה וטעימה פחד
חצי חבילת אטריות שעועית (ללא גלוטן)עשויות לפי הוראות על האריזה (כמה דקות במים רותחים)
*אם משתמשים בחבילה שלמה של אטריות-להכפיל כמויות הרוטב*
ובכל מקרה מבשלים את כל החבילה ושומרים את מה שלא בשימוש במקרר.
שום כתוש (לפי הטעם-שמתי ארבע שיניים)
שורש ג’ינג’ר מגורר
פלפל צילי פרוס
להקפיץ בווק/מחבת עם שמן זית
להוסיף-
רצועות גזר
פטריות
מנגולד חתוך לרצועות
להקפיץ עד ריכוך סבבה
להוסיף את האטריות המוכנות
מעל לשפוך רוטב סודי-
רבע כוס סויה(משתמשת בתמרי)
כף שמן שומשום (חובה!!)
כף חמאת בוטנים טבעית
כף מייפל טבעי
כף רוטב סרירצ׳ה
לערבב-לטעום ואם חסר מלח להוסיף(לי לא חסר)
מומלץ לשפוך בפינה חשופה של המחבת ביצה ולקשקש אותה ולערבב עם הכל..
חובה בוטנים(סתם...אבל מוסיף)
אם בא לכם כוסברה טרייה מעל גם הולך...
**אפשר להקפיץ כל ירק שאוהבים
(כרוב,ברוקולי,תרד,אפונה,כרובית וכו.....)
Comments