בול לימים שאין כיוון…אין מושג,אין זמן,אין חשק
מנה של עשר דקות..גג!!!
פילה עוף,ירוקים ורוטב שתמיד מנצח-
לשתי מנות-
שישה פילה עוף מושרים ב -כף סויה ,כף שמן שומשום,רבע כפית שום גבישי,רבע כפית אבקת זנגביל.
את הפילה עדיף להשרות לספיגת טעמים (גם עשר דקות זה סבבה)
נצרוב אותו על מחבת עם שמן זית משני הצדדים עד שהוא מוכן.
נדחוק לפינה ונוסיף למחבת שעועית ירוקה קפואה ורצועות מצרור מנגולד (גם קייל,באקצוי או תרד יתאימו)אפשר בכמות יותר גדולה-הנפח יורד)
נתבל-מלח,פלפל,שום גבישי אפשר גם אבקת זנגביל.
נוסיף את הרוטב-כף שיבולת שועל דקה,כף גדושה חמאת בוטנים,שליש כוס חלב קוקוס ,שליש כוס מים-(טחנתי במעבד מזון)
נסגור את הסיר,נשקשק ונבשל שתיים שלוש דקות על אש בינונית…כך שהירקות ישארו נגיסים וירוקים.
*אם מגדילים כמויות-להגדיל כמויות של הרוטב בהתאם..
לא אמור לצאת מרק אז לא צריך מלא רוטב.
טעים עם אורז/קינואה/פירה….
Comments