סיר של רבע שעה שמספיק לשלושה ימים
נס או לא נס?
אס מה שצריך זה כמה חתיכות פילה עוף רך חמאה
(ממליצה להשרות את הפילה במעט סויה ומעט שמן שומשום
נניח שתי כפות סויה וכף שמן שומשום..זה פשוט טעים יותר)
סלסלאת פטריות פרוסות
צרור מנגולד חתוך לרצועות ושטוף
לרוטב -
שתי כפות שיבולת שועל דקה
כף גדושה חמאת בוטנים
חצי כוס חלב קוקוס
חצי כוס מים
לטחון במעבד מזון לרוטב חלק.
לטגן את הפילה בסיר עם שמן זית
דקה ממכל צד
לדחוק את הפילה הצידה ולפנות יקום לפטריות להקפצה קצרה..
להוסיף מנגולד או תרד או באקצוי או קייל
לשפוך את הרוטב
להביא לרתיחה ולצמצם מעט
להוסיף מלח,פלפל,צילי גרוס
להנמיך אש
לבשל שבבי אורז בנפרד למשך דקה!!
בסיר עם מים רותחים
לסנן ולהעביר לסיר.
ערבוב קל
מוכן!!!
אפשר להחליף את הפילה בטופו (ממליצה להשרות בסויה ושמן שומשום ולהוסיף כף קורנפלור למשרה-להקפיץ באותה דרך)
סיר כובש💚
Comments