top of page

פיצת טופו , כרובית , שיבולת שועל

יום הפיצה הבינלאומי באיחור של יום

גם תופס ?

קיצר-פיצת חלבון שאף אחד כמעט לא עלה על המרכיב הסודי….

אז….

טופו…טופו!!!

פיצת טופו,כרובית,שיבולת להתעלף


במעבד מזון-

קוביית טופו טעם טבעי/בזיליקום/עגבניות מיובשות מרקם קשה

חצי כרובית בינונית לא מבושלת

חצי כוס מדידה שיבולת שועל

(אם הבצק דביק -להוסיף עוד שיבולת)

כפית אבקת שום גבישי

כפית מלח

פלפל

שתי כפות שמן זית

**בגלל שטופו הוא ספוג פלא אפשר לשדך לו תבלינים נוספים (נניח עגבניות מיובשות או צמחי תבלין..)


טוחנים את הכל במעבד מזון -נוצר בצק גמיש-מרדדים אותו בין שני ניירות אפייה לגודל והצורה הרצויים ..

מברישים את הבצק במעט שמן זית ואופים בתנור על חום של 180 טורבו עד השחמה (בערך25 דקות) אפשר גם יותר!

השוליים הופכים קריספים הבצק עצמו כמו בצק של פיצה-גמיש


מוציאים-מורחים רוטב עגבניות

מרפדים במוצרלה וכל תוספת שרוצים

אופים עוד כ 10 דקות.

ממליצה להבריש את שולי הבצק בשמן זית.


שופו על הטופו 😎


206 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page