top of page

פלאפל חלבון

אם חשבתם שטופו זה אוכל מבאס של טבעוניים…תחשבו שוב…כי מדובר באוצר לגוף ולנפש בריא וטעים במיוחד!!!


פלאפל טופו…מטבוחה…חציל קלוי…טחינה…חריף..דברו איתי אחר כך!!!


אז פלאפל טופו אפוי זה שוס..קליל קליל להכנה..


אז ככה-


מלא מלא ירק…מלא!

מה שיש בבית…

פה יש כוסברה,פטרוזליה,מנגולד,בצל ירוק ושלוש שיני שום

חבילת טופו מרקם קשה טעם טבעי (מיובשת ומנוגבת עם נייר סופג)

שלוש כפות שיבולת שועל…

אפשר להוסיף פלפל חריף-זה מקפיץ!!!


טוחנים את הנ״ל במעבד מזון בפולסים…עד שהעיסה טחונה היטב.


מעבירים לקערה ומוסיפים-

שתי כפות שמן זית

כפית מלח

פלפל

רבע כפית כורכום

כפית כמון


מערבבים-יוצרים קציצות

מעבירים לתבנית אפייה

מזלפים שמן זית

אופים על 180 בין 20 דקות לחצי שעה

אני אופה על טורבו….


☀️☀️☀️




537 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page