top of page

פסטרמה טופו לימים טובים

פסטרמה טופו לימים טובים…בחיי שזה עוזר!

אחרי שבוע לא רגיל..חזרתי ועוד עם מתכון שאני מאוד אוהבת

פסטרמה טופו שנפרסת דק ונשמרת במקרר גם שבוע…


אז מה?


קוביית טופו מרקם קשה טעם טבעי מנוגבת ומיובשת!!

בעזרת קיסם מחוררים מכל עבר


תיבול-

כף סילאן אן דבש או מייפל

שלוש כפות סויה

כף פפריקה מעושנת או מתוקה

כפית שום גבישי

כפית גדושה חרדל

חצי כפית פלפל שחור גרוס

רבע כוס מים

לערבב


לעסות את הטופו בתוך הרוטב

להשאיר בצד שעה לפחות (אפשר יותר) לספיגת טעמים.


לאפות בתנור 180 ,טורבו כחצי שעה

לפחות פעם אחת למרוח את הריבה שנוצרה על הטופו במהלך האפייה-אפשר גם להפוך


לחכות שהפסטרמה תתקרר

עדיף לפרוס אחרי שהות במקרר שאז קל לפרוס דק.


הפסטרמה נשמרת בקופסא סגורה במקרר אפילו שבוע.


שיהיה שבוע טוב אמן🙏🏼😘




2,598 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Komentarai


bottom of page