מתכון בסיסי לקינואה אחת אחת
תפוחה,אוורירית ותתפלאו אפילו טעימה-בסיס מעולה למלא מתכונים.
ערכה התזונתי של הקינואה גבוה ביותר: היא מכילה ברזל, חלבון, סידן, מגנזיום, אבץ, ויטמינים ומינרלים. היא אינה מכילה גלוטן .
היא מכילה את כל חומצות האמינו הנחוצות לגוף ולכן החלבון שמסתתר בה הוא בעל איכות גבוה ביותר ונחשב חלבון מלא.
הדרך הכי קלה וטעימה לבשל קינואה-היא בדיוק כמו שמבשלים פסטה .
סיר עם מים וכף מלח-להביא לרתיחה
לשפוך כוס קינואה (או יותר)
לבשל ברתיחה רבע שעה.
לסנן היטב - לזלף כף שמן זית
לטעום ולהוסיף מלח אם צריך(היו במי בישול)אפשר להוסיף תבלינים נוספים(כמון/כורכום וכו)
בסיס מצויין לסלטים/קציצות או כל דבר שעולה על הדעת.
קל קל פשוט פשוט
Comments