top of page

קינואה

  • תמונת הסופר/ת: Udi Katz
    Udi Katz
  • 14 בנוב׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 26 בינו׳ 2023

מתכון בסיסי לקינואה אחת אחת

תפוחה,אוורירית ותתפלאו אפילו טעימה-בסיס מעולה למלא מתכונים.


ערכה התזונתי של הקינואה גבוה ביותר: היא מכילה ברזל, חלבון, סידן, מגנזיום, אבץ, ויטמינים ומינרלים. היא אינה מכילה גלוטן .

היא מכילה את כל חומצות האמינו הנחוצות לגוף ולכן החלבון שמסתתר בה הוא בעל איכות גבוה ביותר ונחשב חלבון מלא.


הדרך הכי קלה וטעימה לבשל קינואה-היא בדיוק כמו שמבשלים פסטה .


סיר עם מים וכף מלח-להביא לרתיחה

לשפוך כוס קינואה (או יותר)

לבשל ברתיחה רבע שעה.

לסנן היטב - לזלף כף שמן זית

לטעום ולהוסיף מלח אם צריך(היו במי בישול)אפשר להוסיף תבלינים נוספים(כמון/כורכום וכו)

בסיס מצויין לסלטים/קציצות או כל דבר שעולה על הדעת.


קל קל פשוט פשוט









Comments


bottom of page