שבוע טוב לאבא חטוב
ארוחה מיטיבה לאמא חטובה
ולנועה שאוהבת קינואה..
שום סלוגן פה לא שלי…
רק הקינואה שלי ופה בתוספת עדשים כתומות-אין אין מילים..
אז ככה-
מרתיחים מים בסיר עם מלח
מוסיפים כוס קינואה יבשה (אני לא שוטפת-דיברנו על זה)
וכוס עדשים כתומות שטופות היטב!!
מבשלים בביעבוע 17 דקות (כל דקה חשובה-שימו טימר)
בחלוף הזמן-מסננים ונותנים לכל נוזלי הבישול להסתנן.
כשהקינואה מתבשלת-
פורסים ראש שום שלם
מעבירים לסיר רחב-מזלפים שמן זית(נניח רבע כוס)
מערבבים חצי דקה כזה…
מוסיפים-כפית פפריקה, כפית כמון, מעט כורכום
מערבבים עוד דקה עד שהשום רך ונימוח (לא!! שרוף)
מערבבים את הקינואה והעדשים לוך השום…על אש בינונית עוד דקה…טועמים ומתקנים תיבול…
זהו…בהצלחה עם זה 😘
Comments