top of page

קיצ׳רי קינואה ועדשים

שבוע טוב לאבא חטוב

ארוחה מיטיבה לאמא חטובה

ולנועה שאוהבת קינואה..

שום סלוגן פה לא שלי…

רק הקינואה שלי ופה בתוספת עדשים כתומות-אין אין מילים..


אז ככה-

מרתיחים מים בסיר עם מלח

מוסיפים כוס קינואה יבשה (אני לא שוטפת-דיברנו על זה)

וכוס עדשים כתומות שטופות היטב!!

מבשלים בביעבוע 17 דקות (כל דקה חשובה-שימו טימר)

בחלוף הזמן-מסננים ונותנים לכל נוזלי הבישול להסתנן.


כשהקינואה מתבשלת-

פורסים ראש שום שלם

מעבירים לסיר רחב-מזלפים שמן זית(נניח רבע כוס)

מערבבים חצי דקה כזה…

מוסיפים-כפית פפריקה, כפית כמון, מעט כורכום

מערבבים עוד דקה עד שהשום רך ונימוח (לא!! שרוף)


מערבבים את הקינואה והעדשים לוך השום…על אש בינונית עוד דקה…טועמים ומתקנים תיבול…

זהו…בהצלחה עם זה 😘




3,804 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page