top of page

קציצות טופו מפוצצות ירק טבעוניות

קציצות חלבון אפויות מלאות ירק וברוקולי שהוא בגדול אוצר… בגדול כל המתכון הזה הוא אוצר.


מצרכים:


•קוביות טופו טעם טבעי מרקם קשה ספוגה מנוזלים.

•ראש ברוקולי חתוך לפרחים (כולל הגבעול הלבן- אם הוא עבה- לחתוך אותו לחתיכות)

•ארבעה גבעולי בצל ירוק פרוסים.

•שתי כוסות תרד בייבי.


אופן הכנה-


• חולטים את הירקות בסיר עם מים רותחים עד ריכוך קל (מתחילים עם הברוקולי ואליו מוסיפים את הבצל והתרד ממש בדקה האחרונה)

• מסננים וסוחטים היטב (תוך כדי מעיכת הירקות עם היד)

•את הטופו מפוררים דק (אפשר גם לגרר דק)


לקערה מוסיפים-


• טופו מגורר דק

• ירק חלוט וסחוט

• ארבע כפות שיבולת שועל עבה (או דקה או קמח שקדים)

• כף גדושה חרדל איכותי

• כף מיונז (מי שטבעוני שיוותר)

• מלח ופלפל


• טועמים את התערובת ומוסיפים תבלינים לפי הצורך ולפי מה שאוהבים.


• מערבבים היטב היטב

• קורצים קציצות גדולות.


• מצפים בפשתן טחון (מזרעי פשתן שטוחנים בבית)

• אפשר לצפות בפירורי לחם.


• הציפוי מוסיף המון.


• מניחים על תבנית מעל נייר אפייה-

• מרססים מעט שמן זית

• אופים על 180 טורבו כחצי שעה או עד שהקציצות מתייצבות.


זהו 😍








30 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page