top of page

קציצות עדשים

20 קציצות-

חצי קילו בקר טחון

שתי כפות גדושות קמח עדשים

שלוש כפות גדושות עדשים כתומות שטופות היטב (רצוי להשרות איזה רבע שעה)

צרור פטרוזליה ,גבעול סלרי עם העלים,חופן עלי תרד,בצל ושום-טחונים במעבד מזון וסחוטים מנוזלים .

ביצה

מלח,פלפל.כף פפריקה מתוקה, חצי כפית ראס אל חנות

שתי כפות שמן זית.

לערבב היטב

ליצור כדורים לזלף מעט שמנז ולהכניס לתנור החם לרבע שעה ...

להעביר לרוטב מבעבע-

סלרי בצל וגזר מאודים קלות

חצי בקבוק mutti,

כף גדושה רסק עגבניות,מים,מלח פלפל כף פפריקה

כוס מים

אש בינונית שעה נוספת..











895 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page