20 קציצות-
חצי קילו בקר טחון
שתי כפות גדושות קמח עדשים
שלוש כפות גדושות עדשים כתומות שטופות היטב (רצוי להשרות איזה רבע שעה)
צרור פטרוזליה ,גבעול סלרי עם העלים,חופן עלי תרד,בצל ושום-טחונים במעבד מזון וסחוטים מנוזלים .
ביצה
מלח,פלפל.כף פפריקה מתוקה, חצי כפית ראס אל חנות
שתי כפות שמן זית.
לערבב היטב
ליצור כדורים לזלף מעט שמנז ולהכניס לתנור החם לרבע שעה ...
להעביר לרוטב מבעבע-
סלרי בצל וגזר מאודים קלות
חצי בקבוק mutti,
כף גדושה רסק עגבניות,מים,מלח פלפל כף פפריקה
כוס מים
אש בינונית שעה נוספת..
Comments